De vlucht en het hostel..
Blijf op de hoogte en volg Katharina
13 Oktober 2012 | Polen, Gdansk
Nou, mijn eerste reis alleen.. Het begon op deze regenachtige koude dag in Vlijmen.. Wakker worden naast Max en daarna alles snel in de auto gezet, afscheid genomen en met mama richting Eindhoven gereden.
Direct ingecheckt, alles liep heel soepel. Om Half 1 boarden en om kwart voor 2 hingen we al hoog boven Nederland (of Duitsland?). Voor het landen was het allemaal goed verlopen, totdat ineens een mannetje besloot om het vliegtuig onder te kotsen. Waardoor er een kettingreactie met kotsers ontstond. Gelukkig achterin, niet bij mij in de buurt! ^^
Een uur vroeger geland als gepland, meteen de goede bus naar het centrum gepakt, meteen even langs een van de vele lokale VVV's. Direct mijn hostel kunnen vinden! Aardige baas, goede kamer en een kluisje, wat wil je nog meer? Ohja, een perfectie wifi ontvangst!!
Nu maar even mijn Bueno en Noodles opeten.. Echt belachelijk goedkoop, samen gehaald voor nog geen Euro.. En dan zo maar Gdansk een beetje gaan verkennen. Wat ik nu heb gezien is het een hele mooie stad!!
13 Oktober 2012 - 16:33
Dit Maliepaard:
He dat is leuk ,kunnen we alles in de gaten houden ! :)))